Een gevoel van 'gedragen' worden. Spanning en onrust vloeien weg.....

De adem wordt zachter en gedachten kalmeren.

Totale massage voor lichaam, geest en gevoelsleven.

    Wat heb jij nodig?

 

 

Massages zijn alleen bedoeld voor vrouwen.

Welke soorten massages zijn er?

Kies je voor een massage bij praktijk Zonvogels? Dan heb je keuze uit verschillende soorten massages. Afhankelijk van wat je nodig hebt, kun je de juiste massage uitkiezen. Natuurlijk kan ik je daarbij ook adviseren.

Hotstone massage

Een dieptewerking massage voor pijnlijke spieren, pezen en bindweefsel. Bij de hotstone massage wordt gewerkt met Basaltstenen, deze hebben de eigenschap hitte goed op te nemen en vast te houden en hebben een energetische werking. Nadat er warme stenen op het lichaam zijn neergelegd, masseer ik het lichaam met warme stenen en warme olie. Een weldaad voor lichaam en geest.

Polariteitmassage

De polariteitmassage, ook wel bekend als de vijf elementenmassage, is een complete massage. Deze massage werkt op lichaam, geest en gevoelsleven. Je krijgt weer ruimte om te ademen en om te ontspannen. Door te werken op marma-punten en meridianen kunnen eventuele blokkades worden weggenomen en de energie kan weer goed door je lichaam stromen. Door in balans te komen kun je weer genieten van rust, zachtheid, ontspanning. Ook kun je vitaliteit, ruimte, balans en energie ervaren. Dat is geheel afhankelijk van wat jij nodig hebt. Daar adviseer én help ik je natuurlijk graag mee.

Ontspannen rugmassage

Merk je dat je vermoeide, stijve of gespannen rug hebt? Door middel van ontspannende massagetechnieken en warme olie zullen de spieren weer ontspannen. Niet alleen je rug en nek wordt gemasseerd tijdens deze massage, ook masseer ik je voeten. Zo sta je weer ontspannen met beide voeten op de grond.

Hoofd-, nek- en schoudermassage

Wil je graag een korte, maar effectieve massage? Dan kun je kiezen voor de hoofd-, nek- en schoudermassage. Dit is ideaal voor degene die weinig tijd heeft, maar wel wil ontspannen of een opkikker nodig heeft.   

Reiki (energetisch) consult 

Tevens kun je ook nog kiezen voor een Reiki consult. Dit betreft een Japanse behandelmethode, wat staat voor universele (Rei) levensenergie (Ki). De techniek werkt zowel voedend als ontspannend op lichaam, geest en gevoelsleven. Reiki zorgt voor zeer diepe ontspanning. Daarmee kun je stress en vermoeidheid tegengaan of je ervan ontdoen. 

Energetische massage

Reiki energie samen met een ontspannen massage. Dit heeft een heilzame werking en geeft een diepe ontspanning. Eventuele blokkades kunnen worden opgeheven, of juist die energie die je zo nodig had is weer "aangevuld".

Advies

Weet je nog niet helemaal welke massage je zou willen of nodig hebt? Uiteraard adviseer ik je graag. Als je contact met mij opneemt kijken wij samen welke massage op jou van toepassing is.

Mobiel: 9645004989 / zonvogels@kpnmail.nl

De tarieven van alle massages vind je terug op de tarieven-pagina. Alle tarieven zijn inclusief btw.

Alle behandelingen zijn alleen voor vrouwen           

 Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen

Praktijk Zonvogels, Koepoortstraat 32 Delft, gratis parkeren

 

 

Afbeelding invoegen