Een gevoel van 'gedragen' worden. Spanning en onrust vloeien weg.....

De adem wordt zachter en gedachten kalmeren.

Totale massage voor lichaam, geest en gevoelsleven.

Een holistische manier van masseren.

Wat heb jij nodig?

 

 

   

Zonvogels geeft alleen aan vrouwen massages.

Tarieven 

 

Afbeelding invoegen

 Afbeelding invoegen         Afbeelding invoegen      Afbeelding invoegen

 Soorten Massages:

      Ayurvedische Massage en Ayurvedische Hoofd- Voetmassage

Massage hoort volgens de Ayurveda bij de preventieve geneeskunde. De ayurvedische massage is bedoeld om bloedsomloop en het lymfestelsel te stimuleren, gewrichtsklachten te voorkomen of te stabiliseren en spanning los te laten.

Op subtieler niveau wordt de prana (levensenergie) gestimuleerd en worden blokkades in marma's (drukpunten) opgeheven. Ayurvedische massage leidt tot een diepgaander inzicht in het functioneren van lichaam en bewustzijn.

 * Effectieve werking van een regelmatige oliemassage heeft, volgens de Ayurvedische leer, de volgende positieve effecten:

* Maakt de huid glad en soepel

* Verhoogt de weerstand

* Ontspant het spierstelsel en verbetert de slaap

* Vermindert uitputting en stress

* Verbetert de bloedsomloop en de zuurstofopname

* Vergroot de werking van de lymfeklieren en de afvoer van afvalstoffen 

Polariteitmassage = Vijf Elementenmassage    

Een complete massage van huid, bindweefsel en spieren met aarde-, water-, vuur-, en luchtgrepen tezamen met de energetische werking van ether.

Het is de meest complete massage die werkt op lichaam, geest en gevoelsleven; een holistische massage. Niet alleen losmaken van spieren, en hoe gauw spannen we onze spieren wel niet aan en hoe lastig kan het zijn om weer te ontspannen.... Maar ook de ruimte die door massage in je lichaam gecreëerd kan worden. Ruimte om te ademen, want hoe hoog zit onze adem wel niet, vaak alleen in de borst, schouders, hals en kaken. Je kunt dieper door ademen naar flanken en buik. Maar ook ruimte maken tussen de gewrichten; soepelheid aanbrengen. Tevens kunnen eventuele blokkades in het lichaam worden opgeheven en kan de energie weer stromen. Weer in balans komen.Met deze massage rust, zachtheid, diepe ontspanning maar ook vitaliteit, ruimte, balans en energie ervaren. Het is maar net wat jij nodig hebt.

 Ontspannende Rug massage      

Als je rug vermoeid, stijf en gespannen aanvoelt wordt deze losgemaakt met stevige, vloeiende massagetechnieken en warme olie die de spieren ontspannen en diep in de huid doordringt. Aan het eind van de massage worden ook je voeten gemasseerd. Zodat je ontspannen maar ook met beide voeten op de grond staat.

Hoofd-, Nek-, en Schoudermassage      

 Een stoelmassage voor wie weinig tijd heeft en tussen de bedrijven door of juist even na het werk "de boel" los gemasseerd wil hebben. Een opkikker of daarna lekker ontspannen op de bank.

Reiki consult / Energetisch consult

Is een Japanse behandelmethode en staat voor universele (Rei) levensenergie (Ki), door middel van handoplegging werkt Reiki voedend en ondersteunend op ons lichaam, onze geest en op ons gevoelsleven.     

Reiki geeft een heel diepe ontspanning die goed kan helpen bij stress en vermoeidheid  meer info over  Reiki consulten

 


       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


  •