Massage

Een gevoel van 'gedragen' worden. Spanning en onrust vloeien weg.....

De adem wordt zachter en gedachten kalmeren.

Totale massage voor lichaam, geest en gevoelsleven.

    Wat heb jij nodig?

 

 

Massages zijn alleen bedoeld voor vrouwen.

Welke soorten massages zijn er?

Massage is meer dan luxe alleen. Het is het verzorgen en onderhouden van het lichaam. Aandacht geven aan vermoeidheid, pijnlijke spieren en pezen, vastgezette spanning. Massage draagt bij aan ontspannen en ontstressen van lichaam en geest; de adem verdiept zich, gedachten komen meer tot rust. Pijnlijke spieren mogen weer ontspannen en worden weer zacht en soepel.

Praktijk Zonvogels biedt een totale massage voor lichaam, geest en gevoelsleven. Afhankelijk van wat je nodig hebt, kun je de juiste massage uitkiezen. Natuurlijk kan ik je daarbij ook adviseren.

Hotstone massage

Een dieptewerking massage voor pijnlijke spieren, pezen en bindweefsel, maar ook bij een druk en vol hoofd en vermoeidheid. Bij de hotstone massage wordt gewerkt met Basaltstenen, deze hebben de eigenschap hitte goed op te nemen en lang vast te houden. Geleidelijk geven zij hun warmte af. Nadat er warme stenen op het lichaam zijn neergelegd, masseer ik het lichaam met warme stenen en warme olie. Een weldaad voor lichaam en geest; diepe ontspanning en vitaliteit.

Ontspannen lichaamsmassage Delft

Een massage voor het hele lichaam, met extra aandacht voor pijnlijke/gespannen spieren. Ook het gezicht en het hoofd ondergaan een ontspannen massage. We eindigen met de voeten, werkelijk een massage met warme olie van top tot teen. 

Ontspannen rugmassage

Merk je dat je vermoeide, stijve of gespannen rug hebt? Door middel van ontspannende massagetechnieken en warme olie zullen de spieren weer ontspannen. Niet alleen je rug en nek wordt gemasseerd ook masseer ik je voeten. Zo sta je weer ontspannen, met beide voeten op de grond.

Hoofd-, nek- en schoudermassage

Wil je graag een korte, maar effectieve massage? Dan kun je kiezen voor de hoofd-, nek- en schoudermassage. Dit is ideaal voor degene die weinig tijd heeft, maar wel wil ontspannen of een opkikker nodig heeft.   

Reiki (energetisch) consult 

Tevens kun je ook nog kiezen voor een Reiki consult; wat staat voor universele (Rei) levensenergie (Ki). Dit betreft een Japanse behandelmethode (handoplegging). De energie werkt zowel voedend als ontspannend op lichaam, geest en gevoelsleven. Reiki zorgt voor zeer diepe ontspanning, daarmee kan je stress en vermoeidheid tegengaan of je ervan ontdoen, eventuele blokkades kunnen worden opgeheven.

Energetische massage

Reiki energie samen met een ontspannen massage. Werken op marma-punten en meridianen kunnen eventuele blokkades worden geconstateerd en weggenomen waardoor de energie weer vrij kan stromen. Dit heeft een heilzame werking en geeft een diepe ontspanning. Een manier om je van moeheid, stress, spanning te ontdoen, of juist die energie die je zo nodig had is weer "aangevuld".


Advies

Weet je nog niet helemaal welke massage je zou willen of nodig hebt? Uiteraard adviseer ik je graag. Als je contact met mij opneemt kijken wij samen welke massage op jou van toepassing is.

Mobiel: 9645004989 / zonvogels@kpnmail.nl

De tarieven van alle massages vind je terug op de tarieven

Alle behandelingen zijn alleen voor vrouwen           

 Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen   

Praktijk Zonvogels, Koepoortstraat 32 Delft, gratis parkeren

 

 

Afbeelding invoegen