REIKI en COACHING een mooie en effectieve aanvulling.
 
 
Zeker in deze vluchtige, snelle en drukke wereld waar stress en burn-out een grote rol spelen kan Reiki  juist een hulpmiddel zijn om weer tot rust en bij jezelf te komen: 
wat is goed en belangrijk voor jou?
Met behulp van chakrapsychologie, mindfulness en ademtherapie samen ontdekken wat maakt dat jij niet (meer) in je eigen kracht kunt staan en niet die dingen (meer) doet die jou laten stralen.

  
 

Afbeelding invoegen

Ben je moe en weet je niet zo goed waarvan? Ervaar je onrust? Merk je dat je telkens weer energie verliest aan steeds dezelfde situaties? Je weet vaak wel wat je zou kunnen veranderen om het voor jezelf meer ontspannen te maken, om jezelf meer in balans te brengen. Om gevoelens en gedachtes meer met elkaar te laten overeenkomen. Maar het lukt je maar niet om bepaalde patronen te doorbreken, je van je overtuigingen te ontdoen en je valkuilen op tijd in te zien.  Heel even gaat het goed, maar je belandt snel weer in je oude doen. Dat is niet zo vreemd. In onze ontwikkeling als mens leren we vele patronen aan. Deze patronen helpen je vaak verder tijdens een bepaalde situatie maar later kunnen ze je zomaar behoorlijk in de weg zitten. Vaak heb je het niet eens door, het is zo’n wezenlijk onderdeel van jouw ‘zijn’ geworden.

Het verleden heb je nodig om te zien hoe die patronen, valkuilen en overtuigingen tot stand zijn gekomen om vanuit daar te ontdekken hoe je je hiervan kunt ontdoen om meer en meer volgens je eigen waarden te leven. Wat wil ik nu eigenlijk?

Met de psychologie gericht op de zeven chakra's (de zeven bestaansrechten) mindfulness (kracht van gedachten) en ademtherapie (je anker gedurende de dag) inzichten verkrijgen in jouw gedachten, emoties en/of fysieke klachten.

Wat geeft het je:

 • een beter zelfbeeld
 • belemmerende patronen en/of overtuigingen loslaten 
 • valkuilen herkennen
 • negatieve gedachten ombuigen naar positieve gedachten
 • stress herkennen en hanteren met je eigen adem
 • grenzen stellen
 • wie mag en wil je zijn
 
 Andere gedachten geven andere keuzes,  geven ander gedrag


Reiki en coaching gecombineerd

Ik geloof in de werking van de combinatie van reiki en coaching. Bij reiki heffen we bepaalde blokkades op, dit geeft rust en ruimte. Die rust en ruimte in hoofd en lichaam zijn vaak, niet altijd, van tijdelijke aard. Die blokkades hebben meer nodig dan de universele energie. Ze vergen jouw aandacht en jouw liefde. Deze blokkades zijn er namelijk niet voor niets. Ze zijn opgebouwd vanuit bepaalde patronen die je in het verleden goed geholpen hebben om met bepaalde situaties om te gaan.Alleen werken deze patronen nu niet meer in jouw voordeel, ze ondermijnen misschien wie je wil zijn en/of beperken je in je functioneren. Het is tijd om de dingen anders te gaan doen. 

 • Reiki helpt je om spanning en stress los te laten, waardoor je je diep kunt ontspannen en meer innerlijke rust ervaart.
 • Je krijgt een betere verbinding met je lichaam, komt makkelijker uit je hoofd en maakt contact met je intuitie.
 • Reiki helpt je om je bewust te worden van je eigen energie en je af te schermen voor de energie van anderen.
 • Je leert beter bij jezelf te blijven.

Een gecombineerde sessie van reiki en coaching zal de ene keer starten met een reiki sessie van een half uur en daarna een coachgesprek van een half uur tot 45 minuten. En een andere keer zullen we starten met een coachgesprek en eindigen we de sessie met een half uur reiki. Een gecombineerd traject zal starten met minimaal 4 sessies. Dit is uiteraard uit te breiden, mocht je daar behoefte aan hebben. 

Kosten voor dit traject vind je bij Tarieven


 Jezelf accepteren met liefdevolle aandacht en vriendelijkheid
is een uitnodiging om thuis te komen in jezelf, zoals je werkelijk bent